Cautarea poate dura pana la cateva minute.

Te rugam sa nu inchizi pagina :)

Testimoniale

 • Tocmai ne-am intors dintr-un minunat sejur in Mexic, Riviera Maya, organizat de Exact Travel Club. Nu pot decat sa recomand cu incredere si caldura agentia (in mod special pe Mihaela:)) care ne-a consiliat in tot ceea ce am avut nevoie si ne-a oferit sfaturi competente si clare la toate nelamuririle noastre...plus s-au ocupat exemplar de toata organizarea, cu instructiuni clare, documente transmise la timp, astfel incat singura noastra grija a fost sa urcam in avion:). Pe scurt, sunt exact agentia de care avem nevoie pentru o vacanta impecabil organizata si pentru un sejur fara griji!.
 • Cat despre Mexic...destinatie aleasa tot la recomandarea Mihaelei (agentiei Exact Travel Club) dupa ce s-a interesat in prealabil asupra gusturilor/preferintelor/dorintelor noastre ... la fel pot spune ca a fost alegerea perfecta. O combinatie minunata intre relaxare, servicii excelente, cultura mayasa, istorie si nu in ultimul rand...distractie in minunatele paradisuri/parcuri amenajate in jungla (X-Caret, Xel-ha, scufundari, snorkeling in recif etc.). Am fost pur si simplu impresionati de cat de bine este totul integrat in mediul natural.
 • Multumim inca o data Exact Travel Club pentru o vacanta superba, mult peste asteptarile noastre si pentru o aniversare cu adevarat unica pentru noi.

Melinda Galu


 • Anul trecut pe 10 noiembrie am plecat prin firma EXACT TRAVEL sa v​e​d​em​ Culorile Toamnei in Japonia.  Timp de 10 zile am străbătut Japonia în lung și in lat si am văzut locuri minunate. Temple, palate si locuri de veci al​e​ s​h​ogunilor, porți Torii fermecate, o insula artificiala creată din deșeuri (Odaiba), parcuri in care căprioarele aleargă spre tine si iți cer obraznic biscuiți (Nara si insula Miyajima), Hiroshima cu umbrele ei, Kyoto si vânătoarea de gheișe, muntele Fuji cu stațiunile lui fumegând pucioasă ca la porțile iadului si centrul SPA unde te răsfață apele fierbinți. Si peste toate.... culorile Toamnei. Avem si noi culori minunate toamna .... dar in  Japonia arțarul  are niște culori uimitoare....tonuri de roșu sângeriu, vișiniu, maroniu,  o încântare. Si mai adăugați arbori de camelia cu flori albe si roz, si mulți boboci care stăteau sa plesnească, ar putea fi si Japonia cameliilor in floare nu numai Japonia cireșilor înfloriți . 
 •  
 • Si japonezii... oameni tăcuți ,  muncitori si așa amabili. Peste tot voluntari , o noțiune care la noi acum prinde înțeles. Sa dai timp din viața ta altor oameni mai puțin norocoși, sa fii pensionar si sa sapi si sa cureți spațiile verzi din proprie inițiativă se întâmplă mai rar pe la noi. Si sa te mulțumești cu atât de puțin... sa stai cu palmele împreunate si sa mulțumești oricui​, ​poate doar pentru ca exista in preajma ta e ciudat pentru un european. Si hotelurile au fost bune​.​ Bine poziționate, cu mic dejunuri delicioase,  cu specialități si japoneze si europene.  
 •  
 • M​ul​t​e amănunte poate ar fi trecut neînțelese daca nu ar fi existat Andrei , ghidul nostru veșnic amabil , intuitiv, vesel dar mai presus de toate foarte inteligent. Andrei a copilărit în Japonia, vorbește japoneza si poate sa explice multe despre viața în Japonia, amănunte pe care puțini le cunosc... Andrei ​este un ghid competent si ​a ales să vină în România și sa împărtășească cu noi cunoștințele lui  și sper că tot mai mulți români vor fi interesați de ce oferă el. ​Își face jobul cu dăruire si ​are har. 
 •  
 • Azi se împlinesc două luni de la zborul spre Tar​a​ soarelui răsare. A fost o călătorie minunata la care ​ne​ gând​im ​cu drag. Dacă doriți să vedeți Japonia alegeți Exact Travel. Oamenii ăștia știu sa obțină maximum de la timpul petrecut. Sunt profesioniști.
 •  
 • Numai bine de la noi,
 • Fam Streiber. 

Fam. Streiber


 • Am lăsat să treacă puțină vreme după întoarcerea din Țara Soarelui Răsare - Japonia (Martie 2017) şi cu uimire constatăm că nu s-a așternut uitarea peste frumoasele zile petrecute împreună cu o echipa de ghizi profesionişti şi dedicați, ba dimpotriva privind înapoi imaginile imortalizate par ca şi cum nu ne-am desprins de această poveste, sau nu vrem să ne desprindem oricum. Chiar dacă pot spune că am 'hoinărit' mult in lumea asta mare, excursia aceasta din Japonia rămåne una de referinta, de suflet, deosebită, fascinantă , exemplară. Plecând de la deviza NOBODY PERFECT, cine într-adevăr caută neghina dintr-o excursie care s-a vrut a fi una deosebită de toate celelalte prin programul şi circuitul oferit, este chiar cârcotaş. 
 • Am avut parte de pragmatismul unui profesionist Andrei, de rigoarea, sensibilitatea şi frumusețea sufletească a Mihaelei şi nu in ultimul rând de ochiul atent la orice scăpare al Voicai care au cmpletat tabloul şi muzica surdă, fascinantă şi sensibilă a cresilor, pe care i-am lăsat zâmbind la plecarea noastră, dar care ne-au oferit ofrande şi plecăciuni de mulțumiri că am fost demni de a-i admira.
 • Un echipaj Andrei, Voica, Mihaela care ar fi fost in stare să conducă probabil chiar şi avionul care a întârziat să mai decoleze de pe Doha  :). Privind înapoi, cred că şi momentele de sincopă, şi ştim la ce ne referim, dar care nu au depins de Exact Travel şi cu atât mai putin de ghizi, au facut parte din această poveste numită Hanami, pe care o doream fără de sfârșit. Am lăsat in urma o Japonie frumoasă cu sau fără ciresii infloriți, un popor minunat cu oameni exacti, cinstiți, corecți, ambițioşi, harnici şi solidari. Ne-am întors cu dragi amintiri pe care le vom purta in navoadele minții până la capătul zilelor noastre.
 • Arigatõgozaimasu Exact Travel şi echipajului de 3 profesionisti care au ținut pânzele corabiei sus şi pe furtună dar şi pe mari calme cu cer senin si soare strălucind.
 • Vânt bun din pupa vă dorim, Eact Tavel şi să poposiți înotdeauna la țărmul dorit!

Ion si Mariana Băcioiu


Prin intermediul "Exact Travel Club" am cumparat o vacanta in Mexic la Resortul Riu Tequila 5* in Septembrie 2017. Pot sa spun ca a fost una din cele mai frumoase experiente turistice, de la apa, plaja, palmieri pana la personalul resortului, mancare si vreme foarte buna. Chiar daca in aceasi perioada a avut loc un cutremur si un uragan, vremea in zona Cancun a fost foarte buna fiind o zona foarte protejata din punct de vedere geografic. RECOMAND "Exact Travel Club".

Filimon Darius


A trecut o săptămana de când ne-am întors din Mexic, Riviera Maya - Catalonia Yucatan Beach 4*. Un sejur de 10 nopți minunat, de vis organizat de Exact Travel Club. Mulțumim doamnei Maria pentru recomandare si pentru felul in care ne-a consiliat in vederea plecării, deși noi inițial am vrut alta destinație. Dna Maria s-a interesat asupra preferințelor noatre (iubitori de viața subacvatica) si ne-a recomandat Riviera Maya. Un resort cu o arhitectura specifica culturii Maya ( oferă totuși si bucătărie internațională), situat intr-o locație rezidențiala de lux (Puerto Aventuras) ideală pentru iubitorii lumii subacvatice. De aici accesezi foarte ușor Akumal, Xel-ha, Xcaret, Playa del Carmen, Insula Mujeres, Insula Cozumel si recifele de corali de-a lungul coastei. Plaja resortului situată intr-un golfuleț natural este de asemenea amenajată pentru activități de snorkeling. Mulțumim încă odată pentru vacanța de vis oferită si recomand tuturor iubitorilor de aventura o discuție cu Dna Maria pentru a-si găsi vacanța ideală.

Raluca Ioana


La Sărbătoarea cireșilor înfloriți,
Veniți, nu vă sfiiți, veniți!
Destinație uluitoare,
Obiective turistice uimitoare
Ale unei culturi
În miezul căreia ne-am simțit cam...imaturi.
Porțile Torii vă protejează,
Palatele aurite vă fascinează,
Ghizi profesioniști vă orientează!
Veniți în țara definită de simboluri,
În care se manâncă desculț și cu respect, din boluri.
Fiți zen, uitați puțin de-al nostru tren
Și încercați un shinkansen
S-ajungeți la Iași, măi frate,
În doua ore jumate!
Mergeți la Takayama, cu sake să v-omenească,
Iar voi sa fiți nostalgici dupa pruna românească!
La Hiroshima meditați, vă reculegeți,
Puterea lor de-a reclădi o s-o-nțelegeți.
Kyoto vi se-așterne triumfală,
Adevarată capitală imperială!
În Osaka nu ratați aleea gurmanzilor,
Fiți răbdători și-ndurători cozilor!
Cu Glico faceți selfie și puneți-l pe facebook,
Să creadă toți prietenii că nu-i decât un truc!
Muntele Fuji, misterios vulcan,
Îți multumim că ni te-ai arătat în acest an!
Japonia te-nvață să fii puternic, răbdător și bun,
Te duce la mormântul și-n casa lui shogun,
Ți-arată simplitatea, respectul, modestia,
Hai să le-aducem acasă, cu noi, în România!
Alegeți să fiți fericiți,
Pe-aleile din Tokio, sub cireșii înfloriți!
Să vă întoarceți relaxați și fără stres,
Sub magia pagodei și-a florii de cireș,
Cu sufletul de emoție-ncărcat,
Aveți nevoie doar de Travel Exact!

”Sărbătoarea cireșilor înfloriți” de Gabriela Dascălu

 

Gabriela Dascalu


 • Am fost la Riu Lupita, Mexic (Ianuarie 2017), mi-a plăcut foarte mult, nu am prins o vreme foarte călduroasa, din cate am înțeles la vremea asta se putea sa fie mai cald, pentru noi a fost perfect așa. Nu am avut probleme cu țânțarii dar sunt si perioade in care sunt si trebuie sa ai protecție. Riu Lupita mi-a plăcut foarte mult, eu am doi copii mici care au fost foarte încântați de animăluțele de la hotel, se numesc coatimundi și fac partea din familia ratonilor, sunt adorabili. Faptul ca se afla mai departe de plaja nu e un mare dezavantaj, autobuzul circula foarte bine, mâncarea la hotel este foarte buna si diversificata, echipa de animație a hotelului e foarte ok si chiar aduc buna dispoziție.
 • Mie mi-a plăcut foarte mult in Mexic, as mai merge, si excursiile sunt ok, cel mai mult mi-a plăcut Xcaret, deși am fost si la Chichen Itza și pe Isla Mujeres. Isla Mujeres după părerea mea nu e ok decât daca vrei sa înoți cu delfinii.
 • Cu agenția Exact Travel am colaborat foarte bine, cel puțin din punctul meu de vedere, Maria este într-adevăr o persoana implicata si cu experiență in călătorii, am primit toate informațiile la timp, m-a ascultat și m-a sfătuit profesionist. Pentru alte calatorii o să apelez la aceeași agenție.

Florentina Ionescu


 

 • Japonia: E pe lista tuturor calatorilor! Toata lumea vrea sa vadă cireșii înfloriți japonezi. Era bineînțeles si in lista noastră si foarte ușor de îndeplinit datorita prietenilor de la EXACT TRAVEL care cunosc Japonia ca-n palma si care ne-au ajutat sa-i descoperim secretele.
 • Trebuie sa recunosc ca nu știam la ce sa mă aștept. Nimic din ce cunosc si din interacțiunile mele nu a avut vreodată vreo legătura cu Japonia. Văzusem, ca toata lumea, “Memoirs of a geisha”, dar m-am gândit ca mi-as crea o imagine deformata si romanțată daca m-as ghida doar după asta.
 • Primele zilele am stat in Tokio si de acolo ne-am deplasat in excursii de o zi pe la temple din localități de pe lângă Tokio. Deși nu aveam așteptări, Tokio nu a fost pe gustul meu, mai ales pentru ca nu am reușit sa vad ce din el este cu adevărat japonez. O metropola plina de zgârie nori, o statuie a libertății primita cadou de la aceeași americani care i-au bombardat de le-a distrus tara si Starbucks-uri peste tot. 
 • Excursia la muntele Fuji, cu izvoarele lui termale si sulfuroase a fost o bucurie. Japonezii au un cult al acestui munte, si turiștii îl pozează de când i se vede doar un pic din vârful cel înzăpezit. Este probabil singurul lucru care le aduce aminte localnicilor, de ce a fost Tokio, înainte sa fie distrus.
 • Îmi amintesc si de supa cu găluștele făcute din caimacul strâns al laptelui de soia specific orășelului Nikko cel cu templul cu cele trei maimuțe. Acolo am aflat semnificația lor reala. Erau desenate pe poarta unui altar șintoist. Se urmarea povestea unei maimuțe care devine mama si învățăturile ei către pui. Imaginea care e cunoscuta tuturor înseamnă de fapt sa nu vezi râul, sa nu auzi râul si sa nu vorbești de rău. 
 • Așa cum am discutat si cu Bebe primul lucru despre care vorbim este atitudinea oamenilor. Faptul ca sunt incredibil de responsabili, respectuoși si cu un simt civic cum n-am mai văzut niciunde. Orice întrebări pe orice necunoscut, ti se răspundea cu un zâmbet iar persoana in cauza făcea tot ce putea ca sa te ajute. Mi s-a întâmplat de câteva ori, si celor cu care am fost la fel, sa întrebăm unde este ‘x’ loc si sa fim conduși de cel întrebat pana in fata ușii locului respectiv. 
 • Sa mergi cu taxiul si taximetristul când vede ca se apropie, atenție, ca se apropie, nu după ce a ajuns la destinație, oprește aparatul!? Si nu accepta bacșiș. Nicăieri nu trăiești senzația aia pe care o ai, in Europa si in tarile latine mai ales, ca trebuie sa lași ceva in plus. Orice lucru cat de ieftin mi-am luat, e făcut cu atenție si e de o calitate foarte buna. 
 • Grădinile japoneze. Auzeam mereu despre ele dar n-am știut niciodată ce sunt. Am văzut atât de multe acolo si atât de frumoase. In primul rând ca sunt foarte fotogenice. In al doilea rând, am aflat ca totul este făcut de mana omului. Deși totul pare foarte natural, nimic nu e lăsat la voia întâmplării. Lacurile sunt construite de ei, copacii sunt tăiați si crescuți in așa fel încât nici o crenguța nu e crescuta altfel decât a fost intenționat. Si podurile acelea superbe... Mi s-au imprimat in memoria afectiva. Imagina lor este primul lucru care îmi apare in minte atunci când mă gândesc la Japonia. 
 • Am iubit Kyoto! Mai ales Gion, cartierul cu gheișe. Cred ca undeva in mintea mea așa arata Japonia. Poate de la “Memoriile unei gheișe” mi se trage. De altfel,  s-a si filmat un cadru din film pe un pod din Gion.
 • Am avut noroc sa si vad câteva maiko, gheișe in devenire, îmbrăcate si machiate corespunzător si mi s-a părut ca mi-am încheiat călătoria cum se cuvine.
 • Este o tara care merita trăită, care iți ridica așteptările cu privire la atitudinea oamenilor si care fără sa vrei te educa.

 

Aylin Cadar


 • Mă bucura faptul că am început colaborarea și voi continua să îmi planific vacanțele cu Exact Travel Club. Reprezentanții au răspuns prompt, au rezolvat orice situație apăruta și ne-au oferit informații corecte și complete despre destinația în care urma să mergem, Mexic.
   
  Mulțumesc frumos!

Dana Dobre


 • Mulțumesc Exact Travel Club pentru ca mi-a oferit oportunitatea de a vizita Mauritius ! (Octombrie 2016)
 •  
 • Am mai vizitat și alte destinații exotice și prin comparație pot să afirm că serviciile au fost excepționale începând de la compania aeriană (Evelope) unde catteringul a fost foarte ok, au fost servite 2 mese, respectiv mic dejun și cină, băuturi alcoolice și răcoritoare diversificate. Hotelul Riu Creole deși este de 4*, serviciile, mâncarea, băutura sunt de 5*, de exemplu la toate mesele existau fructe de mare, 5 tipuri de fresh-uri de fructe, băuturile alcoolice erau servite la sticlă, era curățenie atât în cameră cât și în împrejurimi. În fiecare seară se cântă muzică live.
 • Mauritius este o destinație fabuloasă!

Eugenia Stamate


Am rămas complet impresionați de destinația care mi-a fost propusă ( BALI, Indonezia - Sep 2016 ), mi-a plăcut foarte mult și sigur va fi o amintire plăcută pentru toată viața. Am avut o LUNĂ DE MIERE superbă, hotelul a fost super, am avut noroc și de niște surprize din partea lor (upgrade la camera, excursii gratuite, masaj etc.) Vreau să mulțumesc Mariei (n.r. Personal Travel Consultant) și colegilor săi pentru că în ciuda tuturor obstacolelor până la urmă am reușit să ajungem unde ne-am dorit și suntem complet mulțumiți. 

Anul viitor la sigur voi apela tot la Exact Travel Club.

Fam. Soltanici


După o experiență mai puțin fericită cu o altă agenție de turism, o cunoștință mi-a recomandat Exact Travel Club. Au fost foarte prompți, profesioniști și prietenoși. Mi-a plăcut foarte mult faptul că nu așteptau să îi sun eu să îi întreb care este status-ul diverselor acțiuni ce trebuiau făcute înainte de plecare, ci au fost mereu proactivi. 
De asemenea, de la ei am aflat multe informații și detalii utile nu numai despre destinația pe care o alesesem (Mexic), ci și despre alte destinații pe care le-am vizitat ulterior.  
Astfel încât am decis "să merg în continuare pe mâna lor" până departe... în CUBA :). 

Cristina


Totul la superlativ, hoteluri excelente, program si obiective foarte bine alese, transport foarte bun, cât despre ghizi, atât Andrei cât și Mihaela, jos cu pălăria, au "dat" din ei tot ce au putut, cu asemenea oameni să tot călătorești. Felicitări pentru întreaga echipă! Mi-aș dori ca destinație de viitor Coreea de Sud. 
Multumesc încă o dată pentru frumoasa excursie în JAPONIA, într-adevăr a fost o vacanță de vis. 

Eva Ionita


Mă numesc LIVIA TRIF și am fost în JAPONIA !

Sună excelent și vă mulțumesc pentru această extrordinara experiență din viață mea de călător prin lumea largă. Programul bine alcătuit la care s-a adăugat calitatea profesională și umană a celor doi ghizi au făcut din zilele petrecute în Japonia o vacanță de vis.
Am îndrăgit nespus călătoriile cu mijloacele de transport japoneze, mersul la greu pe jos chiar prin ploaie. Mi-a plăcut mâncarea japoneză iar de cireșii înfloriți ce să mai vorbim ! Am avut și un mic discomfort; cameră de hotel din Tokyo mirosea f.urât, era neaerisită și cred că se fumase tare mult acolo. Nu a fost posibil să o schimbăm dar ne-am adaptat folosind diverse odorizante și lăsând chiar și noaptea geamul deschis.
Aș dori să mai călătoresc cu agenția dvs. pentru că apreciez mult profesionalismul de care dați dovadă. America de Sud, cu Brazilia și Argentina, este pe lista mea de priorități.

Livia Trif


Vă mulțumim din suflet pentru atmosfera destinsă și prietenoasă pe care ne-ați creat-o în timpul acestei minunate excursii în JAPONIA ! 

Cu siguranță, eu și un grup deja format am dori să mai revedem această minunată țară! Ați știut și ați reușit să realizați climatul favorabil  așa încât, chiar și atunci când am făcut 13 km într-o zi, buna dispoziție nu ne părăsise. Andrei) și Mihaela, sunteți doi profesioniști în ceea ce faceți și asta este super lăudabil. Serios vorbind, a fost o reușită totală această incursiune în Japonia, ne-a umplut sufletul de amintiri foarte plăcute: cu tradiționalul ,,hanami” la cireși în floare, cu shinkansenul  rapid, cu căsuțele de vis din Shirakawa-go, cu templele budiste și shintoiste, culminând  templele de la Nikko  cu parcul de la Nara și simpaticele căprioare, cu spa-ul de la Hakone…

Totul a fost minunat. 

Aurelia Mircea


Vacanta anului 2013 a insemnat implinirea unui vis si o experienta deosebita : destinatia SRI LANKA, perioada nov-dec 2013, sejur recomandat si asigurat de EXACT TRAVEL CLUB SRL. Visul era de a acela de a putea privi, admira si imortaliza animale in mediul lor natural. S-a implinit in parcul rezervatie naturala de la Udawalawe : elefanti, maimute, pauni, fazani, bivoli si-au dat parca intalnire pentru a-mi implini visul. Sri Lanka s-a dovedit o destinatie inspirata de vacanta. Aceasta tara, insula in Oceanul Indian, a fost o revelatie pentru mine, nu este doar tara cultivatorilor de ceai, este o lume deosebita : oameni primitori si cu zambetul pe buze, plini de bunavointa; turcoazul oceanului , albastrul cerului, plaje salbatice strajuite de palmieri si luxuriante paduri tropicale, plantatii de banana, nuci de cocos intregesc un peisaj ce-mi pare acum aproape ireal (noroc ca exista pozele, dovada ca nu a fost un vis). Am ramas cu regretul ca nu am putut admira mai mult Colombo, capitala executiva, dar am parasit acele locuri cu sentimentul ca voi reveni.

Ileana Radu


Ne-am întors în Republica Dominicană pentru că a rămas în topul preferințelor noastre destinația. Și, la fel ca prima oară, experința ne-a depășit așteptările. Hotelul îți oferă foarte multe posibilități de relaxare și petrecerea timpului, diverse opțiuni pentru servirea mesei, dar aveți nevoie de o hartă ca să nu vă pierdeți prin el :)… se întinde pe o suprafață foarte mare.

Ramona Popescu