Cautarea poate dura pana la cateva minute.

Te rugam sa nu inchizi pagina :)

Sejur - Punta Cana - din Madrid, Republica Dominicana

  • Punta Cana face parte din nou-formatul district al Republicii Dominicane, care include Punta Cana, Bavaro, Veron si Macao si se afla in La Altagracia, cea mai estica provincie a acestei tari. Punta Cana reprezinta o destinatie turistica importanta incepand cu anul 1970 si are o populatie de aproximativ 100.000 locuitori. Punta Cana este situata pe coasta estica a Republicii Dominicane, la 10 minute de aeroportul international Punta Cana.
  • Clima din aceasta regiune este una calda pe tot parcursul anului, cu o temperatura medie de 30°C pe zi. Sezonul arid dureaza din mai pana in octombrie si se caracterizeaza prin temperaturi mai mari, de peste 35°C. Din noiembrie pana in martie insa, temperaturile scad la 20°C.
  • Relieful este format din savana si munti si influenteaza formarea precipitatiilor, care nu sunt foarte abundente in Republica Dominicana.
  • Punta Cana este considerata una dintre cele mai frumoase statiuni din Republica Dominicana, oferind turistilor tot ceea ce acestia isi pot dori. In ce priveste serviciile, Lonely Planet a caracterizat Punta Cana ca fiind “epicentrul a ceea ce inseamna all-inclusive”.
Citeste mai departe