Cautarea poate dura pana la cateva minute.

Te rugam sa nu inchizi pagina :)

Sejur - Riviera Maya - din Madrid, Mexic

  • Riviera Maya este un nume care suna foarte pretentios si din fericire chiar asa si este. Fiind o regiune turistica mexicana foarte populara printre excursionistii din intreaga lume, Riviera Maya ofera o gama larga de statiuni de lux pentru oricine vrea sa petreaca momente de neuitat la standarde internationale de exceptie.
  • O caracteristica aparte a locatiei respective este reprezentate de magazinele si mici buticuri care sunt pozitionate de-a lungul unor plaje insorite, deosebit de frumoase in timpul zilei. De asemenea, cazarea se face la hoteluri ce ofera conditii exceptionale chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre turisti, iar daca mai amintesc si despre faptul ca acestea sunt situate chiar intre plaja si zonele comerciale, atunci nu cred ca exista un motiv intemeiat pentru care nu ai face o asemenea calatorie.
  • Este adevarat ca un drum pana in Mexic nu este o joaca de copii, deoarece sunt mii de kilometri la mijloc, insa profitand de avantajele tehnologiei din prezent si de siguranta avioanelor comerciale poti ajunge acolo in doar cateva ore de zburat
Citeste mai departe