Cautarea poate dura pana la cateva minute.

Te rugam sa nu inchizi pagina :)

Sejur - Jamaica

De departe una dintre cele mai cautate locuri din lume, Jamaica vrajeste pe oricine prin frumusetea sa; este mai mult decat o destinatie, este o experienta care nu poate fi uitata niciodata. Acest paradis scaldat in ape de cristal si soare fierbinte este un loc magic, ce asigura oricui o vacanta perfecta.
Limbile vorbite aici sunt engleza si patois, o limba non-standard, ce poate fi auzita in special in melodiile reggae. Ceea ce este frapant la Jamaica este peisajul sau coplesitor de frumos, relieful de natura muntoasa, numarul mare de rauri, apele adanci si clare, padurile dese si lagunele misterioase.
Situat pe coasta de Vest a Jamaicai, Montego Bay sau Mo Bay este una dintre destinatiile cele mai fascinante din lume, oferind cele mai exclusiviste plaje din Jamaica, lagune si statiuni de lux. Acest oras este “centrul turismului” din Jamaica, fiind al doilea ca marime. Aici veti gasi absolut tot ce-si poate dori un turist: natura, confort, aventura.
Descrisa de Columb ca fiind insula unde pamantul se uneste cu cerul, Jamaica este fara dubii un paradis tropical; este o insula vibranta, plina de culoare, cu peisaje splendide si locuri de neuitat.
Vizitand Jamaica, aveti parte nu doar de clipe minunate dar veti avea acces la un intreg univers cultural foarte bine definit.

Citeste mai departe
http://www.extclub.ro/politica-de-cookies/