Cautarea poate dura pana la cateva minute.

Te rugam sa nu inchizi pagina :)

Charter - Cancun, Mexic

  • Mexic, in spaniola Mexico, e situat in extremitatea nordica a Americii Latine, fiind marginita de Statele Unite la nord si de Belize si Guatemala in sud. Fiind o republica federala numele oficial a tarii este Statele Unite Mexicane.
  •  
  • UNESCO a declarat doua zone din Mexico City ca si patrimoniu mondial: Centru Istoric unde sunt situate cladirile istorice si religioase si Catedrala Metropolitana, una din cele mai impresionante structuri arheologice din emisfera vestica. Palatul National, gazduieste picturi murale ce descriu istoria Mexicului, Palatul de Arte Frumoase, gazduieste cele mai importante evenimente din oras, constructia imbinand stilul art nouveau si cel art deco.
  •  
  • Candva un mic sat de pescari, Cancun este astazi principalul motiv pentru care turistii viziteaza Mexicul. Cancunul este impartit in doua zone: cea hoteliera, dedicata turismului, si cea centrala, unde locuiesc rezidentii permanenti. Fiecare dintre cele doua zone are o atmosfera diferita, cu un contrast intre mall-urile cu aer conditionat, restaurantele chic si turisti bogati intr-o parte si strazi aglomerate, cu tarabe, cu vanzatori galagiosi in cealalta parte. Zona hoteliera situata pe o fasie de uscat (Isla Cancun) ce ia forma cifrei 7 este ceea ce oamenii isi imagineaza atunci cand vorbesc despre Cancun. Este viziunea unui paradis caraibian cu plaje cu nisip alb si fin si ape de turcoaz. In Cancun exista o gama larga de posibilitati de cazare de calitate, de restaurante si magazine, o viata de noapte agitata si o multitudine de activitati, inclusiv sporturi acvatice si de uscat. Orasul este de asemenea un punct de plecare pentru a axplora atractiile din zona, in special asezarea Maya de la Chichén Itzá – una dintre cele mai bine pastrate si faimoase situri arheologice din peninsula Yucatán.
Citeste mai departe