Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Phoenicia Royal


Descriere

Cea mai noua locatie de pe litoralul romanesc apare langa hotelul PHOENICIA LUXURY 4*, un hotel grandios de 5*
144 de camere si apartamente spatioase, cu privelisti pe care le-ai putea admira stand chiar in jacuzzi-ul instalat in interiorul camerei. Marea si lacul te asteapta sa le privesti si de pe terasele cu suprafete vaste.
Patru restaurante iti stau la dispozitie cu peste 100 de feluri de mancare zilnic diversificate.


Deluxe Suite - cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 60 mp, zona pentru dormit cu un pat matrimonial, o camera separata pentru copil, , baie cu dus, balcon, vedere laterala catre mare.
dae Capacitate maxima: 2 adulti + 1 copil (7-12 ani)
Junior Suite - cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 45 mp, zona pentru dormit cu pat matrimonial, baie cu dus, balcon. Desi Suita este pozitionata pe lateralul hotelului, balconul este inchis
cu un grilaj decorativ, care poate obstructiona vederea spre mare.
dae Capacitate maxima: 2 adulti + 1 copil (7-12 ani)
Sunrise Apartment aaa cuprinde un spatiu generos de 61 mp, format dintr-un living si un dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada si dus, balcon, vedere frontala catre Marea Neagra.
dae Capacitate maxima: 2 adulti
Sunset Apartment - cuprinde un spatiu generos de 61 mp, format dintr-un living si un dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada si dus, balcon, vedere frontala catre lacul Siutghiol.
dae Capacitate maxima: 2 adulti


TIPURI DE MASA
CAZARE + MIC DEJUN: include micul dejun - se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
CAZARE + DEMIPENSIUNE: include micul dejun si masa de pranz - se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
CAZARE + PENSIUNE COMPLETA : include mic dejun, pranz si cina a in prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul.
CAZARE + ALL INCLUSIVE: include mic dejun, pranz, cina, acces la barul de pe piscina si barul de pe plaja - in prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul. La mesele principale si la baruri sunt incluse bauturile racoritoare, bauturile alcoolice ( bere draft, vin alb/rosu draft, lichior, vodka).
das EXTRAS DIN REGULAMENTUL INTERN PHOENICIA LUXURY SI PHOENICIA ROYAL
Ziua hoteliera incepe la ora 16.00 (ora de la care camera poate fi ocupata/check-in). Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (ora pana la care trebuie eliberata camera/check-out).
Servirea meselor in restaurantul hotelului se face in regim buffet suedez, in intervalul 07:30-10:00 a mic dejun, 13:00-15:00 a pranz si 19:00 a 21:00 acina.
Este interzisa iesirea cu alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera. Umbrelele Cai sezlongurile sunt in limita locurilor disponibile iar alocarea acestora se face in ordinea sosirii la piscina/plaja.
Cazarea se va face pe baza unui act de identitate (inclusiv pentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie.
Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta un anumit etaj, camere alaturate sau situate intr-un anumit sector al hotelului. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita disponibilitatilor, fiind exclusa insa garantarea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.