Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:
Hotelul este situat pe promenada de la malul marii din Eforie Nord, la doar 30 de metri de plaja cu nisip a Marii Negre.

Hotel Diana 3 stele Eforie Nord a fost renovat complet in anii 2017-2018 si reclasificat de la 2 la 3 stele
Dotari si facilitati:

Hotelul detine 132 de camere duble, impartite in camere cu balcon si fara balcon,dotate cu paturi twin, baie cu dus si TV cablu.

Camera dubla fara balcon - paturi twin sau pat matrimonial, baie cu dus,uscator de par,aer conditionat, TV- cablu, minibar, telefon.

Camera dubla cu balcon - paturi twin sau pat matrimonial, baie cu dus, TV cablu, balcon, minibar, telefon,uscator de par si aer conditionat.

Camerele duble superioare sunt situate la etaj si au balcon. Sunt dotate cu pat matrimonial sau 2 paturi twin (repartitia se face la receptie), baie cu dus, uscator de par, televizor, minibar, telefon,aer conditionat ,mobilier nou, la cerere frigider in limita disponibilului.

Camerele duble standard sunt situate la parter si nu au balcon. Sunt dotate cu pat matrimonial sau 2 paturi twin (repartitia se face la receptie), baie cu dus, uscator de par, televizor, minibar, telefon,aer conditionat,mobilier nou, la cerere frigider in limita disponibilului.

Baza de tratament : tratamente cu namol curativ provenit din Lacul Techirghiol

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.