Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Poienita


Descriere


  Incepand din 02.01.2020 accesul la piscina, sala de fitness si sezlong este inclus in tarif.
  Profil
  Tratament
  Localizare
  HotelulPoienita este situat la 500 m de centrul statiunii Baile Felix,.

  INFO HOTEL
  HotelulPoienita are un restaurant, o terasa Cai un centru de tratament cu facilitaCai modernede hidroterapie, fizioterapie Cai electroterapie.
  CaZARE
  Toatecamerele Hotelului Poienita au balcon, TV prin cablu si baie proprie cu dus saucada si articole de toaleta gratuite.
  MASA
  Dispunand de 300 locuri in salon si 80 locuri peterasa acoperita, restaurantul a fost complet renovat in anul 2014 si se potorganiza mese festive, cocktail-uri, banchete, nunti si alte evenimente.
  Mic dejun buffet : 02.01-27.12.2019Pranz fisa cont : 02.01-27.12.2019
  Cina buffet : 02.01-27.12.2019

  Accesul la Strandul Apollo- nu este inclus- se achita la receptia hotelului!
  Turistii cazati pot beneficia de bilete cu doua intrari la strandul Apollo- Baile Felix pwntru adulti si pentru copii.turistii cazati la hotel Poienita beneficiaza si de tarife preferentiale pentru o singura intrare pe zi. Biletele se achita la receptia hotelului.

  TRATAMENT
  hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie,termoterapie, elongatii, inhalatii-aerosoli, masoterapie, sauna, tratamente cuprodusele originale romanesti Gerovital/ Aslavital.
  Apele minerale cu care Baile Felix au fost binecuvantate si-au dovedit indecursul sutelor de ani calitatile terapeutice exploatate din plin in bazelenoastre de tratament. Temperaturile de izvor intre 40- 49 C si concentratiade saruri cu putin peste 1g la litru ofera acestor ape proprietati miraculoasepentru majoritatea afectiunilor aparatului locomotor, incadrandu-se incategoria apelor oligominerale.

  Turistii care vor apela la serviciile de tratament vor trebui sa aiba asupra lor urmatoarele documente:- card de sanatate
  - dovada de asigurat de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate;
  - bilet de trimitere la tratament de la medicul specialist sau medicul de familie, in doua exemplare (in caz contrar vor fi nevoiti sa plateasca consultatia medicala care se impune);
  In oferta de sezon (15 iunie - 15 sept)
  - serviciile de masa din pachetele de cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) sunt acordate in sistem bufet suedez
  - suplimentul de pensiune completa este acordat in sistem fisa cont

  Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.