Cautarea poate dura pana la cateva minute.

Te rugam sa nu inchizi pagina :)

Malaezia

Circuite

DESCOPERĂ SINGAPORE, MALAEZIA ȘI BORNEO cu Razvan Marc

 • SINGAPORE – KUCHING – parcul național BAKOBATANG AI (BORNEO) – PENANG – MALACCA – KUALA LUMPUR
 • De la paradisul hi-tech din Singapore, la paradisul culorilor în jungla din Borneo și mai apoi la paradisul culinar din Penang, Descoperă Singapore, Malaezia și Borneo cu Răzvan Marc e Exact! ce ai nevoie pentru o toamnă de neuitat. 

  Câteva zile în Singapore sunt introducerea perfectă în viața de zi cu zi a Asiei de sud est. Aici e locul în care se întrepătrund culturi, rase, dialecte, credințe și obiceiuri, arome, condimente și gusturi. După doza de Asie igienizată, mergem în Borneo, în partea insulară a Malaeziei, o zonă mai puțin cunoscută în România, unde vom vedea orangutani, vom întâlni un trib de vânători de capete și ne vom bucura de o natură demnă de Cartea Junglei.  După care ne ducem la plajă în Penang. Pe partea de vest a Malaeziei continentale, insula Penang atrage prin mâncarea incredibil de gustoasă gătită și servită la orice colț de stradă. În itinerariu avem și o vizită la Malacca, cel mai vechi oraș al Malaeziei dar și un tur în Putrajaya, capitala administrativă a țării. La final - timp berechet pentru a ne relaxa în Kuala Lumpur, a admira faimoasele turnuri Petronas și a cumpără câte ceva pentru cei dragi de acasă. Toate acestea, la început de septembrie, cu Exact Tours!

 •  

  Veți fi însoțiți de...

 • ...Razvan MARC

  Pe Răzvan l-ați cunoscut cel mai probabil de la emisiunea de travel “Bazar” pe care a prezentat-o la TVR 2. În cele peste 100 de emisiuni filmate a purtat pasionații de călătorii prin Asia, Europa, Nordul Africii, Australia si Noua Zeelanda, Orientul Mijlociu si America de Sud. A petrecut apoi 5 ani explicându-le cu succes britanicilor de ce merită să viziteze România, în calitate de Șef al Biroului de Promovare Turistică a României la Londra. 

 •  
Tarif/persoana de la 2880 €
Vezi oferta