Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La început, direcția noastră a fost alta. Ingineri, amândoi, cu un punct în comun: curiozitatea. Întâi am fost prin țară. Și am ajuns să o cunoaștem destul de bine spunem noi, mergând prin cotloane ascunse. Putem să socotim că am petrecut peste un an din viață în Maramureș, un altul în Delta Dunării… și alte luni bune răspândite prin țară.

Și cum setea de cunoaștere este ca o fântână care se umple mereu de altă apă, în loc să ne ostoim setea, aceasta a crescut. Până când am realizat că prea-plinul pe care îl adunasem putea să servească și altora în special fiindcă am văzut, mai ales, “lumi” care spun povești rare, insolite, îndepărtate.

Așa s-a născut agenția de turism Exact Tours. Cea care ne-a purtat prin țară pentru propria împlinire. Am vrut să arătăm altora ce înseamnă România, așa cum o cunoaștem noi.

Apoi am început să cutreierăm mai departe. Ca să cunoaștem oameni, să vedem unde și cum trăiau, care le era istoria, care le erau obiceiurile, mâncarea, ce îi emoționa.

Astăzi agenția a împlinit 22 de ani, suntem 16 persoane, deocamdată, vorbim 6 limbi, am văzut pentru sufletele noastre, dar și pentru cine dorește să profite de aceasta, 69 de țări. Numai curiozitatea și pasiunea au rămas cele de la început.

Cu acest bagaj de experiență, am creat Exact Travel, instrumentul prin care dorim să vă înlesnim cunoașterea locurilor pe care le visați de o viață întreagă.

Olivia și Red Berghianu

Bootstrap Image Preview

Un altfel de turism

Voiajele noastre dau atenție amănuntelor, creăm experiențe și călătorii din care rămân imagini și amintiri adevărate, nu locuri “bifate”.

Bootstrap Image Preview

Turism respectuos

“Ce ție nu-ți place altuia nu-i face”. Noi am răsucit proverbul și propunem ce ne-ar plăcea nouă. Cu mult respect față de oameni, de obiceiuri, de mediu.

Bootstrap Image Preview

Misiune & Valori

Misiunea, una singură: să vă organizăm o călătorie minunată în locul pe care il visați. Ca valori, ne place să gândim că am atins un nivel înalt de calitate, responsabilitate și eficiență. Dar preferăm să ni le confirme clienții noștri.