Cautarea poate dura pana la cateva minute.

Te rugam sa nu inchizi pagina :)

Circuite - Vietnam

  • Aflata in partea de est a peninsulei Indochina, Vietnam este o fasie de teritoriu in forma literei “S”, marginita de China la nord, Laos si Cambodgia la vest. Vietnam, un nume asociat in trecut cu ororile razboiului, a reusit acum sa atraga atentia calatorilor.
  • Elegantul Hanoi rivalizeaza cu Ho Chi Minh City (inca numit Saigon de locuitori) pentru atentia vizitatorilor atrasi de amestecul eclectic de vechi si nou. In afara oraselor peisajul pare ca a ramas intepenit in timp. Odata cu zorii zilei in Delta Mekong soseste si piata plutitoare, cu fructe si legume. Peste tot, petele verzi ale campurilor de orez se extind la orizont, rupte doar de silueta bivolilor de apa si palariile conice ale fermierilor, care se apleaca peste plantele tinere.
  • Muntii inalti din nordul tarii guverneaza peste sate mici in care viata continua la fel ca acum cateva sute de ani in urma. Fosta capitala antica Hue va ofera o calatorie in timpul concubinelor si a eunucilor. In fiecare oras, femeile poarta haina traditionala simpla si feminina – “ao dai” si isi creaza cale pe o bicicleta prin traficul aglomerat.
Citeste mai departe