Cautarea poate dura pana la cateva minute.

Te rugam sa nu inchizi pagina :)

Circuite - Sri Lanka

  • Republica Democrata Socialista Sri Lanka este o țară insulară asiatică, situată în sudul Asiei, în nordul Oceanul Indian. Descrierea de fata nu acopera toate locatiile insulei, dar ofera un corolar al multiplelor posibilitati de a va petrece o vacanta premium, indiferent de asteptari si planuri. Munte, adrenalina, contemplare, ocean, liniste, izolare, tumult, meditatie, festivaluri, sport, etc…si toate, intr-un peisaj ce nu mai necesita niciun fel de prezentare.
  • In genere, Sri Lanka este un taram al sarbatorii, datorita tolerantei ce guverneaza multitudinea de etnii, traditii si religii, motiv pentru care, vorbim despre un continuu festival. De la procesiuni maiestuoase la ceremonii religioase, de la manifestari culturale la festivaluri ale recoltei, tot timpul e ceva de vazut si de facut.
  • Sri Lanka, plina de surprize fiind, imbina sporturile de munte cu cele specifice vacantei la ocean, festivalurile si ayurveda cu viata de noapte, de parca tot timpul plutesti intre lumi diferite, dar reunite sub o singura deviza: vacanta exotica la maxim.
Citeste mai departe