Cautarea poate dura pana la cateva minute.

Te rugam sa nu inchizi pagina :)

Circuite - Iran

  • O vizita in aceasta tara este o experienta unica – Iranul se bucura de trei secole de istorie documentata si un patrimoniu alcatuit din ruine si monumente sfinte.
  • Iranul este la fel de vechi precum istoria si un stat ce a mostenit cultura uneia dintre cele mai vechi civilizatii de pe pamant. De-a lungul anilor, cultura iraniana a influentat diverse parti ale globului, de la raul Nil pana in inima Europei. Multi ani, oameni din toata lumea au calatorit pe ruta istorica a Drumului Matasii, minunandu-se de gloria civilizatiei Imperiului Persan.
  • Trasatura cea mai remarcabila a Iranului sunt insisi oamenii – cunoscuti pentru ospitalitate. Turistii nu contenesc sa povesteasca despre bunatatea neasteptata a acestui popor si de ospitalitatea cu care au fost primiti. Un fapt universal valabil pentru iranieni este placerea pentru poezie, mancare buna si frumusetea naturii. Puteti trai experiente incantatoare in bazarurile din Shiraz, Kerman si Kashan, la un ceai in curtea unei ceainarii traditionale (Chaykhune) sau plimbandu-va in Tabriz.
Citeste mai departe

1001 de povești persane: O calatorie spirituala in Iran, de Ashura, cu Cristina Dăuș

Itinerar: Teheran – Abyaneh – Kashan – Isfahan – Naein – Yazd – Persepolis – Shiraz -Grup restrâns, de maximum 20 de persoane- O călătorie ...

Tarife

Aug 2020
1890 €
Te ajutam
1890 €
Vezi oferta