Cautarea poate dura pana la cateva minute.

Te rugam sa nu inchizi pagina :)

Circuite - Cambodgia

Aflandu-se multa vreme in afara traseelor turistice, Cambodgia a inceput sa fie curtata din nou de turisti la sfarsitul anilor 1980, insa acestia erau limitati la capitala Phnom Penh si cateva dintre templele Angkor de langa Siem Reap.
Templele din Angkor se contopesc cu jungla si inca reprezinta principala atractie a tarii. Angkor Wat este templul cel mai mare si mai faimos. Puteti petrece cu usurinta o saptamana explorand sutele de structuri asemanatoare. Phnom Penh este un oras aglomerat, adesea umbrit de faimosul Angkor. Este un oras al contrastelor, cu arhitectura coloniala frumoasa alaturi de strazi paraginite.
Mai putini vizitatori incearca sa descopere triburile de deal de langa Banlung, regiunile rurale Sen Monorom si oraselul incantator de pe marginea raului, Battambang, cu arhitectura coloniala veche. Cambodgia este bogata in istorie, cultura si resurse, punandu-va la dispozitie o varietate de atractii. Sunteti invitati sa descoperiti natura primordiala si bogatia faunei si florei, unicitatea lacului Tole Sap si alte locuri extraordinare pe care le puteti vizita in Cambodgia.

Citeste mai departe