Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Jumeirah Maldives


Descriere

Un refugiu exclusivist în paradis Jumeirah Maldives este un lux dincolo de granițe. Jumeirah Maldives se află în Olhahali.

Localizare

Este o călătorie de 60 de minute cu barca cu motor de la Aeroportul Internațional Male.

Facilitati Hotel

Oportunitățile de băut și de luat masa variază de la cele deschise elegante la cele intim de lux.
Restaurantul GLOW este un punct de întâlnire internațional pentru bucătăria creativă a lumii, Kayto vă ghidează într-o călătorie delicioasă 
prin Peru și Japonia, în timp ce Shimmers oferă un scenariu cu picioarele în nisip, cu briza mării, care vă va duce de la zi la noapte. 
Adaugă faimosul nostru Café Lounge și farmecul sofisticat și ușor de vorbit al Glow Bar - iar aromele vieții de pe insulă au devenit mai proaspete.
Veți găsi două piscine, un Talise Spa translucid deasupra apei, scufundări de renume mondial, sporturi acvatice cu adrenalină,
călătorii private cu iaht, terenuri de tenis și volei pe plajă - sau relaxați-vă în locuri de frumusețe dedicate pentru Hatha Yoga.
Stațiunea organizează, de asemenea, cursuri inspiraționale și ateliere conduse de experți, 
cu un club pentru copii cu gândire de viitor completând oferta. 

Facilitati Camere

Fiecare vilă se află chiar pe plajă sau deasupra apei, cu zone de living însoțite de un TV cu ecran plat și o piscină privată.
Vilele aerisite și spațioase găzduiesc o gamă largă de spații în care să mănânci, să bei și să te relaxezi 
de la zonele de relaxare de pe acoperiș la terasele la soare, care oferă oaspeților panorame ale Oceanului Indian. 
Băile private supradimensionate, cu o cadă și un duș cu efect de ploaie pentru cupluri, sunt completate cu un duș în aer liber.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.