Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AZURE VILLAS BY CORNELIA


Descriere

Hotelul are 33 cladiri cu 2 nivele Azure Villas (toate au iesire la piscina comuna cu apa de mare).Deschiderea hotelului - anul 2013, suprafata totala - 32 000 m2. Hotel situat la 500 m de plaja proprie.

Localizare
Hotel situat la 35 km de aeroportul Antalya si la 45 km de centrul orasului Antalya, la 2 km de localitatea Belek, intre hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si clubul Cornelia Golf, la 500 m de plaja proprie.

Facilitati Hotel
Azure Villas (vedere la piscina si padure):  26 Azure Villa cu 2 nivele tip 1 - cu doua dormitoare (tip A: la primul nivel - living cu mini-bucatarie si bar, terasa, la al doilea nivel - 2 dormitoare cu usa, 2 bai: una cu jacuzzi si dus, cealalta cu cada si dus; tip B: la primul nivel - living cu mini-bucatarie si bar, dormitor cu usa, baie cu cada si dus, terasa, la al doilea nivel - dormitor cu usa, baie cu jacuzzi si dus, max. 5 pers., 180-230 m2, servicii VIP);  7 Azure Villa cu 2 nivele tip 2 – cu trei dormitoare (la primul nivel - living cu mini-bucatarie si bar, dormitor cu usa, baie cu cada si dus, terasa; la al doilea nivel - doua dormitoare cu usa, 2 bai: o baie cu jacuzzi si dus, cealalta cu cada si dus, max. 7 pers., 220-310 m2, servicii VIP).  *Una dintre vile are un nivel si este destinata persoanelor cu dizabilitati.  *Pentru toate vilele in ziua sosirii se ofera: express check-in, flori, platou de bun venit, o sticla de vin spumant si una de vin rosu, whisky si vodca, in functie de conditiile de vreme - prosop umed/incalzit; suplimentari periodice - fructe, dulciuri turcesti, alune si ciocolata, turndown service, meniu de perne, masa de calcat si fier de calcat, pe timp de ploaie - umbrele si impermeabile. 

Facilitati Camere
jacuzzi sau cada  foehn  cantar  halat si papuci  aer conditionat centralizat  televizor  telefon  minibar (bauturi racoritoare, bere, lapte - se suplimenteaza zilnic, gratuit)  ceainic electric (set de ceai si cafea)  seif (gratuit)  pardoseala - marmura si mocheta  terasa  curatenie in camera - zilnic  schimbarea lenjeriei - 3 ori/saptamana (la solicitare, zilnic)  room service (24h, meniu special, gratuit)  internet WiFi (gratuit)  Restaurant: restaurant Azure - comun  meniu dietetic  meniu vegetarian  a la carte meniu ("De la Chef" - contra cost)  bar Azure - comun (07:00 - 24:00)  4 piscine exterioare cu zone pentru copii si apa de mare (o piscina la 7-8 vile)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.