Cautarea poate dura pana la cateva minute.

Te rugam sa nu inchizi pagina :)

Cele mai frumoase tururi de oras cu autobuzul

Atractii turistice

Probabil că autobuzul nu ar fi neapărat prima opțiune atunci când aveți în vedere vizitarea unui nou oraș, însă de multe ori oferă o perspectivă de ansamblu asupra metropolei pe care doriți să o descoperiți, uneori fiind și o incursiune în cotidianul acesteia, mai ales atunci când nu optați pentru cel turistic:

Stockholm
Varianta cea mai potrivită este unul dintre autobuzele ecologice care să vă permită să explorați cât mai mult din cele 14 insule pe care este așezată această Veneție a nordului. O călătorie cu autobuzul cu numărul 69 vă va oferi prilejul de a vedea majoritatea atracțiilor turistice. Veți putea cuprinde astfel zona veche, Primăria (unde anual se decernează Premiile Nobel), Palatul regal dar și drumul în lungul țărmului.

Londra
Autobuzul roșu, celebru, face parte dintre atracțiile orașului, astfel încât de data aceasta vă recomandăm întreaga experiență turistică: un double decker cu autobuzul turistic al Londrei, al cărui bilet vă oferă și beneficii suplimentare (o croazieră pe Tamisa și tratament special pentru cei mici – un ”pașaport” londonez și materiale cu activități amuzante).

Beijing
Un autobuz ultra modern, cu aer condiționat, oferă contrastul perfect și condițiile ideale pentru a admira pagodele tradiționale sau Orașul interzis. Să nu uităm și de ghidul vorbitor de engleză, de proiecțiile video din autobuze (cu imagini turistice din Beijing) și cele trei tipuri de tururi ghidate: obiectivele culturale, centrul urban sau zonele suburbane.

New York
Călătoriile cu autobuzul în New York oferă tot ce vă puteți dori: de biletul care acoperă 24 de ore astfel încât aveți posibilitatea de a urca și coborî oricând, putând vizita pe îndelete obiectivele turistice, până la posibilitatea de a alege limba dorită, fie ea germană, franceză, italiană, portugheză sau spaniolă. Bigg Apple se va dezvălui astfel în fața voastră, cu toate zonele sale celebre: Central Park, Fifth Avenue, Broadway, Statuia Libertății, Manhattan și Times Square.

Barcelona
Gaudi văzut pe îndelete, de pe puntea superioară a autobuzului turistic – așa s-ar putea rezuma călătoria cu acest mijloc de transport prin capitala spaniolă. Cele trei rute interconectate, care vă permit să treceți oricând dintr-un autobuz în altul, sunt soluția perfectă pentru o incursiune în lumea celebrului creator.

Paris
Capitala franceză se va așterne în fața voastră dacă luați un autobuz local, prilej pentru a Intra în ritmul locuitorilor și al orașului pentru o zi. Vă recomandăm numărul 28, pentru a trece pe lângă faimoasele grădini Luxemburg și Palatul Regal, străbate Champs-Elysees, pe lângă Sena spre catedrala Notre Dame, cu profilul turnului Eiffel ivindu-se din spatele clădirilor și a admira apoi imaginea modernă a Centrului de Arte Pompidou.

Roma
Roma este în întregime un obieciv turistic, un amalgam uimitor de vechi și nou, istorie și prezent modern. La fiecare pas veți găsii vestigii ale trecutului acestui oraș încărcat de povești. Autobuzul turistic vă oferă o imagine de ansablu, punctând obicetivele turistice importante (Fontana di Trevi, Dealul Capitolilului, Colosseumul sau Vaticanul), strecurându-se pe srăduțele întortocheate în timp ce puteți asculta explicațiile turistice în șase limbi diferite.

Buenos Aires
Buenos Aires e simbolul vieții trăite cu pasiune și un dram de impulsivitate, așa că vă invităm să evitați tururile turistice și să vă aventurați într-o călătorie cu unul din autobuzele locale. O rută care să vă poarte în ritm de tango pe lângă magazinele de antichități și cafenele. Numărul 152 vă va duce la Palatul Prezidențial și locul faimosului discurs ținut de Eva Peron, pe grandiosul bulevard Nueve de Julio și la celebra Plaza de Mayo.