Ibiza, sufletul petrecerii

Destinația fierbinte a verii este Ibiza, faimoasă în întreaga lume pentru viața de noapte care atrage un mare număr de turiști. Este insula care nu doarme niciodată: petrece 24 de ore din 24 pe ritmuri de muzică electronică.

Impresionantele petreceri care au loc aici, scara la care se desfășoară acestea și grandoarea jocurilor de lumini sau al efectelor speciale folosite depășesc orice imaginație. Turiștii își petrec întreaga zi la în barurile muzicale, cel mai adesea amplasate pe plajă, locul în care se încălzesc pentru petrecerile în marile cluburi… sau se mută seara în celebrele sunset cafés unde pot privi apusul într-o ambianță romantică… ajungând în cele din urmă în legendarele cluburi din Ibiza, marea atracție a nopții, unde de luni până duminică DJ din întreaga lume vin să creeze o atmosferă de neuitat. De aceea stilul de muzică și chiar decorul se pot schimba de la o zi la alta, iar ca lucrurile să fie și mai antrenante, fiecare club are cel puțin o zonă alternativă (back room) unde de obicei este un alt DJ cu o cu totul altă muzică. De aceea există un calendar al tuturor acestor evenimente, astfel încât fiecare să își poată găsi petrecerea dorită.

Dincolo de toate acestea sunt chiar cluburile, adevărate atracții turistice în sine, de neratat. Poate cel mai cunoscut este Amnesia, frecventat de numeroase celebrități, cu lasere ce luminează în 24 de culori, camere imense, tunuri cu gheață, petreceri cu spumă, un mix eclectic de ritmuri și un sistem audio care alternează frecvențele pentru a produce echivalentul unui masaj sonor.

La titlul de ”cel mai frumos” concurează cu succes Es Paradis, o grădină secretă scăldată în lumini în care au loc decadente petreceri cu apă (Fiesta Del Agua) – la care se vine cu costumul de baie sub hainele de club 😀 .

Unul dintre cele mai extravagante și costisitoare este Pacha,  centrul ”clubbingului cu stil”, de 40 de ani poate cel mai bun club din Ibiza, locul în care petrec cei bogați și faimoși. Acestea sunt însă doar câteva dintre numele celebre de aici, merită să amintim și de Space, Privilege,Ushuaïa Ibiza Beach Hotel,DC10, Eden – cluburi uimitoare, cu petreceri elaborate, incredibile desfășurări de forțe pe scenă, decoruri fabuloase, dansatori pricepuți și DJ celebri.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.