Cautarea poate dura pana la cateva minute.

Te rugam sa nu inchizi pagina :)

Politica de confidentialitate


  • Bine ați venit pe website-ul agenției Exact Travel Club!
  •  
  • Aceasta secțiune rezumă modul în care obținem, stocăm și utilizăm datele dvs. Acest sumar are ca scop doar furnizarea unei imagini generale asupra politicii de confidențialitate. Secțiunea aceasta nu este o descriere completa și este necesară citirea capitolelor adiționale prezente în acest document pentru completări.
  •  

  • ADRESA SI DATE DE CONTACT
  • SC Exact Travel Club SRL este o societate romaneasca cu sediul social in Bucuresti, Str. Ghiocei nr. 2, Sector 2, Romania, numar de telefon 021.310.00.42, adresa de e-mail office@exact-travel.ro, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J40/18258/2008, avand cod unic de inregistrare RO 24659166, titulara a Licentei de turism Nr. 5165.
  • COLECTAREA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
  • Datele furnizate de catre Utilizatori sunt strict confidentiale, iar Exact Travel Club se angajeaza sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Exact Travel Club.
  • Exact Travel Club este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 25772.
  •  
  • Pe anumite pagini ale website-ului EXTCLUB.RO vi se va cere sa furnizati date personale precum nume si prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, informatii in vederea rezervarii serviciilor si alte informatii prin care va putem identifica. In alte zone ale site-ului, Exact Travel Club colecteaza sau poate sa colecteze informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie a site-ului.
  •  
  • In momentul inregistrarii in cont pe site, prin accesarea sau rezervarea unui serviciu sau produs turistic, ori prin activarea unor materiale promotionale, EXTCLUB.RO va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa va identifice personal.
  •  
  • Datele dvs. personale vor putea fi utilizate de catre Exact Travel Club SRL in scopul furnizarii de servicii si pachete turistice, precum si a promovarii acestora, pentru confirmarea cererilor de oferta, sau solutionarea intrebarilor dvs, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare, realizarea de rapoarte statistice, cresterea calitatii serviciilor oferite, imbunatatirea performantelor site-ului nostru, etc.
  •  
  • Informatiile inregistrate sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai S.C. Exact Travel Club S.R.L. care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, functie de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu, furnizorii de servicii si produse turistice in vederea asigurarii produselor solicitate de dvs., autoritatilor responsabile in scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.
  •  
  • Exact Travel Club certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.
  • Printre aceste drepturi se numara, fara a avea un caracter limitativ, urmatoarele:
  • » Dreptul de a cere Exact Travel Club sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dvs. personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
  • » Dreptul de a cere Exact Travel Club sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001, în special a datelor incomplete sau inexacte;
  • » Dreptul de a cere Exact Travel Club sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dvs. personale;
  • » Dreptul de a cere Exact Travel Club sa inceteze expedierea de mesaje promotionale via email, SMS sau posta traditionala.
  • Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre Utilizator, prin e-mail la adresa office@exact-travel.ro.
  •  
  • Acest Site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.
  • LIMITAREA RASPUNDERII
  • Informatiile prezentate pe acest Site au caracter strict informativ. Desi depunem toate eforturile in vederea mentinerii corectitudinii si caracterului actual al continutului acestui Site, informatiile, pachetele turistice si serviciile publicate pe Site pot include inadvertente sau erori, inclusiv erori de tarife. Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajamente din partea Exact Travel Club.
  • Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru Exact Travel Club.  Este necesar sa ne contactati si sa verificati daca informatiile sunt actuale.
  •  
  • Exact Travel Club actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: linii aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini, transport feroviar precum si alti furnizori de servicii turistice - denumiti in continuare Furnizori. Exact Travel Club nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor Furnizorilor reflectate pe acest Site.
  • Exact Travel Club nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.EXTCLUB.RO  sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.
  • Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.EXTCLUB.RO  si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.
  • DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA
  • Materialele prezentate in cadrul website-ului www.EXTCLUB.RO  si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea Exact Travel Club Srl sau a partenerilor sai, dupa caz, si sunt protejate de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
  • Continutul acestui Site va este oferit dvs. doar cu scop informativ si pentru uz personal si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vandut, licentiat sau cu alte scopuri fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate.
  • MODIFICAREA POLITICII DE CONFIDENTIALITATE
  • Actualizăm și modificăm periodic politica noastră de confidențialitate.
  •  
  • » Modificări minore ale politicii noastre de confidențialitate
  • În cazul în care efectuăm modificări minore ale politicii noastre de confidențialitate, vom actualiza Politica de confidențialitate cu o nouă dată efectivă menționată la începutul acesteia. Prelucrarea informațiilor dvs. va fi guvernată de practicile stabilite în noua versiune a Politicii de confidențialitate de la data efectivă a acesteia.
  •  
  • » Modificări majore ale politicii noastre de confidențialitate sau a scopurilor pentru care procesăm informațiile dvs.
  • În cazul în care efectuăm modificări majore ale politicii noastre de confidențialitate sau intenționăm să utilizăm datele dvs. pentru un scop nou sau pentru un scop diferit de scopurile pentru care l-am colectat inițial, vă vom notifica prin e-mail (dacă este posibil) sau prin publicarea unui anunț pe site-ul nostru web.
  • Vă vom furniza informațiile despre modificarea în cauză și despre scopul și orice alte informații relevante înainte de a ne utiliza informațiile dvs. pentru noul scop.
  • Ori de câte ori este necesar, vom obține consimțământul dvs. prealabil înainte de a utiliza informațiile dvs. într-un scop diferit de scopurile pentru care l-am colectat inițial.

  • CONFIDENTIALITATEA MINORILOR
  • Deoarece ne pasă de siguranța și confidențialitatea copiilor online, nu contactăm cu bună știință sau nu colectăm informații de la persoane cu vârsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informații de orice fel de la persoane cu vârsta sub 18 ani.
  • Este posibil să primim informații referitoare la persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani prin fraudarea sau înșelăciunea unui terț. Dacă suntem înștiințați despre acest lucru, de îndată ce vom verifica informațiile, atunci când legea cere acest lucru, vom obține imediat consimțământul parental adecvat pentru a utiliza aceste informații sau, dacă nu putem obține consimțământul părinților, vom șterge informațiile de pe serverele noastre. Dacă doriți să ne anunțați primirea de informații despre persoanele cu vârsta sub 18 ani, vă rugăm să faceți acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa protectiedate@exact-travel.ro.

  •  

 

Notice (8): Undefined variable: html [APP/View/StaticPages/view.ctp, line 49]


http://www.extclub.ro/politica-de-cookies/